Mat & Möten

Mat & Möten är en restaurang med fokus på råvaror av hög klass, svenskt och lokalt i största möjliga mån med moderna smaker, fast också mycket fokus på klassisk, vällagad husmanskost.

Restaurangen öppnar kl 08.00 måndag-fredag med frukost och fika. Varje morgon erbjuds hälsosamma frukostalternativ, smoothies, smörgåsar och även varma äggrätter med olika tillbehör. Till detta hittar man även juicer, finkaffe och hembakat! Vi stänger restaurangen 15.30.

Luncher serveras måndag-fredag 11.00-14.00 till ett pris av 110,-/port. 

Precis som det alltid varit så kommer det även i fortsättningen finnas en välfylld salladsbuffé med goda sillinläggningar, smakrika salladsanrättningar och nu även dagens soppa som är vegetarisk & alltid glutenfri och ingår, även den, i dagens lunch. Varmrätt med val av smaker från gård, skog, äng eller hav, serveras framledes dig vid bordet. Självklart finns även vegetariskt alternativ! ? Ja, och så kaffe och kaffegodis förstås.

Vill du bli Mat & Mötens ”stammis”?

Registrera dig i restaurangen och ladda ditt stammiskonto med 1000 kr och sedan har du 10 % rabatt på dagens lunch! (den modernare lunchkupongen).

Välkomna! / Andreas, Ulrika inkl medarbetare