Om Båstad Företagsby

Bjäre har unika förutsättningar för företagare som vill starta upp verksamhet och utvecklas till framgångsrika företag. En handfull småföretag som sedermera blivit etablerade börsföretag och betydande arbetsplatser på Bjäre är goda exempel på detta.
Båstad Företagsby önskar vara en plats där all kunskap på Bjäre tillsammans med kapital, engagemang hos alla inte minst samarbetspartners och intressenter på orten samt viljan att skapa någonting hos entreprenören skall kunna samspela.Båstad Företagsby är beläget i natursköna Dala, här finns 10500 kvm moderna lokaler för såväl kontorsverksamhet som lager och tillverkning. Goda parkering och lastningsområden samt inte minst några få minuter från Båstad centrum. Livskvalitet kort och gott.Båstad Företagsby önskar stå för det naturliga valet för företagare på Bjäre med omnejd.Här finns synergieffekter för många företagare med likvärdiga behov såsom lager, transporter, konferenslokaler, reception, utbildningar och inköp. Social gemenskap och intressanta nätverk.

Båstad Företagsby önskar skapa ett brett engagemang i hela bygden därför startar vi vår verksamhet med att öppna portarna för att alla skall kunna inspireras och kunna komma med goda idéer och förslag på hur denna plats skall kunna bli hela bygdens företagsby.

Få platser har så unika möjligheter som på Bjäre, det är här det sker!